Travel

Nouss Concept Store

Het is heerlijk om op een vrije dag rond te snuffelen in één van de vele conceptstores die Amsterdam te bieden heeft. De inrichting is bijna altijd adembenemend, de eigenaren zijn meestal heel gepassioneerd en je bent altijd verzekerd van originele en authentieke producten. Maar waar vind je dat spontane cadeautje of perfecte woonaccessoire als je er niet een hele middag op uit kunt trekken?

Nouss

In de online Nouss concept store Nouss vind je gemakkelijk een bijzonder sieraad, leuke kussentjes, mooi keramiek, een prachtige illustratie of een ander uniek product. Ik heb zelf even rondgesnuffeld en heb nu al een aantal favorieten aan mijn wish-list toegevoegd!

nouss-confetti-flowers
Ik word zelf altijd erg vrolijk van bloemen in huis, dus dit leek me erg leuk om iemand een keer cadeau te doen. In deze uitklapkaart zit throw & grow confetti in 6 kleuren, als je de confetti in de aarde strooit, groeien er mooie veldbloemen uit. Perfect als kleinigheidje of bedankje!

nouss-tape
Deze tape leek me een leuke manier om mooie kaarten of oude foto’s op te hangen. Niet te opvallend, maar toch even anders.

nouss-zakdoek
Op dit zakdoekje staat de tekst “Please do cry when you’re sad / your tears fall down on me so tenderly.”Dit zakdoekje is een super lieve manier om iemand een hart onder de riem te steken, maar ook gewoon goed voor snotterige dagen.

Oja, en ik had het gisteren toch over mooie fiets accessoires? Zelfs die verkopen ze!

Sabine de Witte