tips

NYE essentials

Weten jullie al wat je met oud en nieuw gaat doen? Maak je er een big thing van of vier je het bescheiden? Ik vierde het de afgelopen jaren klein met vrienden, omdat ik het toch wel een overrated feest vind en een hele avond stampen op een feestje is niet aan mij besteed. Om je NYE goed door te komen heb ik een aantal essentials voor je op een rij gezet!

New Years Eve essentials

Een feestelijke outfit, Uber om je van A naar B te brengen (met kortingscode uberSDW krijg je € 10,00 voor je eerste rit cadeau), Stoli Vodka met glow in the dark etiket – zelfs om 00.00 tijdens het vuurwerk te herkennen en deze limited edition is een leuk cadeau voor de hosts van het feestje waar je heen gaat. Wil je echt goed voor de dag komen dan geef je de Licor 43 Puro Arte giftset cadeau. Tibi Tonic om te zorgen dat je nieuwjaarsdag niet met de ergste kater van het jaar start (trust me, been there, done that en zo wil je het jaar niet beginnen) en een kleine tas om al je andere essentials als kauwgom, zonnebril, make-up en paracetamol.

Ik vier oud en nieuw met vrienden, eerst met een etentje en daarna een huisfeest in Great Gatsby stijl. Veel plezier met de NYE voorpret en be save!

Sabine de Witte