design

Ole Jensen

Zowel qua kleding (ik draag veel COS en Filippa K) als qua interieur ben ik gek op Scandinavisch minimalisme, dus ik werd super vrolijk van de nieuwe collectie van het designcollectief Room Copenhagen. Room Copenhagen is gespecialiseerd in het ontwikkelen van designvoorwerpen van wereldmerken zoals LEGO en Pantone en voor het allereerst hebben ze nu samengewerkt met een topdesigner: Ole Jensen.

Betaalbaar design

De nieuwe collectie die uit deze samenwerking ontstaan is, is de eerste stap waarmee Room Copenhagen zich wil vestigen als platform voor persoonlijke collecties van topdesigners. De designstudio laat daarmee meteen zien dat een uniek design niet altijd hoge kosten met zich mee hoeft te brengen.
OleJensenLifestyleimage07

De serie bestaat uit klassiekers van Ole Jensen – zoals zijn originele vergiet uit 1995, waar hij nu een moderne en prijsvriendelijke versie van heeft gemaakt – en nieuwe klassiekers zoals karakteristieke koppen en eigentijdse kannen en kommen. De ontwerpen zijn simpel, tijdloos en typisch Scandinavisch, super leuk om te hebben!

OleJensenLifestyleimage09

OleJensenLifestyleimage15

OleJensenLifestyleimage08

Sabine de Witte