YA

Online savvy stagiair(e) gezocht: kom Your Ambassadrice versterken!

stage your ambassadrice

Het is wat stil hier. Deels omdat de reisbranche nu in een gekke tijd zit; de reizen die er nog gemaakt worden zijn meestal repatriëringen, of binnenlandse reizen van mensen die na zeven weken lockdown hun eigen huis niet meer trekken. Nooit eerder waren alle landen rood gekleurd in het negatieve reisadvies van het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Deels omdat ik, Sabine, het juist razend druk heb. Met het helpen van reisgerelateerde bedrijven en startups met o.a. crisis-pr en mijn vaste driedaagse aanstelling. Bizar!

Dit leek me daarom het juiste moment voor verandering: een nieuwe huisstijl, lange(re) termijn plannen en vooral; versterking!

Daarom zoeken we voor YourAmbassadrice een stagiair(e), voor minimaal 1 dag in de week. Ben jij nieuwsgierig, reislustig, sociaal en gek op het goede leven? Weet jij waar de echte fijnproevers moeten zijn, waar je de mooiste kwaliteit kleding en bijzondere merken weet te vinden?
Kun je goed schrijven en wil je leren wat er gebeurt achter de schermen van een website? Denk je wel eens na over de verdienmodellen van een website of Instagram account? Woon je in Amsterdam of omgeving, ben je flexibel en goed in zelfstandig en evt. remote werken?

Dan is dit de perfecte kans voor jou! Je cureert persberichten naar leuke content, verzameld input voor de weekendtips en maakt er een heerlijk lijstje van, voor zodra we weer mogen. Je gaat naar events (als die straks weer gehouden mogen worden), durf pro-actief partijen die bij Your Ambassadrice passen te benaderen en deinst niet terug voor het uitdenken en opzetten van creatieve campagnes. Uiteraard staat er een stagevergoeding tegenover.

Heb je geen tijd voor zoveel ‘verplichting’ maar lijkt het je wel leuk om regelmatig als contributor bij te dragen? Most welcome, stuur dan ook even een mailtje!

Klinkt dit als iets wat op jouw lijf is geschreven? Reageer dan door mij een mailtje te sturen met je motivatie en CV.

Sabine de Witte