AD Travel

Ontdek Cuba, nog steeds ongelofelijk anders

Als ik aan Cuba denk, denk ik aan rum, sigaren, strand, beperkingen en weinig gevarieerd eten. De communistische kant is wat er toch veel bij mij blijft hangen als ik andermans reisverhalen hoor. Ook al weet ik stiekem dat het land natuurlijk veel meer te bieden heeft. Dat ontdekte ik dankzij het Cuba Travel Network en hun nieuwe campagne.

Cuba stelt zich open

Cuba is een samensmelting van tegenovergestelde culturen en leefstijlen, die daar perfect samengaan. Er is niets spannenders dan juist nu ontdekken wat het eiland te bieden heeft. Er hangt al een tijdje iets in de lucht, langzaam stelt Cuba zich open voor een breder publiek. Dat is tegelijkertijd spannend en uitdagend. Het eiland is nu meer dan ooit klaar om ontdekt te worden.
Cuba Travel Network is vol passie over de betoverende charme van het unieke eiland en haar vriendelijke inwoners en wil deze beleving graag met iedereen delen.
“Met meer dan tien jaar ervaring met en op het eiland, weten we reizigers onafhankelijk Cubaans reisadvies te geven, afgestemd op hun wensen. Rechtsreeks vanuit Cuba,” laat Eddy Lubbers, oprichter van Cuba Travel Network weten.
Ik raak getriggered, want het eiland heeft meer te bieden dan ik had gedacht. En met een reisorganisatie als Cuba Travel Network, moet het met veiligheid en vrijheid wel goed zitten.
De website is niet alleen een makkelijke booking tool, maar geeft ook een goede indruk van het uitgebreide netwerk en de lokale know how. Ook fijn, meteen raak ik geïnspireerd en geïntrigeerd door wat er allemaal te doen is. Yes, er staat weer een nieuwe bestemming op mijn bucket list!

Win en ervaar Cuba zelf

Het eiland stelt zich open voor iedereen en Cuba Travel Network gunt ook jou de unieke Cuba beleving. Daarom maak je nu kans op een reis voor 2 personen. Wat je daarvoor moet doen? Meedoen aan een ‘prank’ wedstrijd. Cubanen houden van humor, dat blijkt! Uitleg over de wedstrijd, voorwaarden voor deelname en meedoen doe je via www.cubatravelnetwork.com/winactie. Doe mee en win een onvergetelijke trip voor 2 naar Cuba!

Om alvast in de sfeer te komen:
http://www.youtube.com/watch?v=GMVlJm-o1DY

Sabine de Witte