Reistips tips Travel

Oranje doosjes

De meeste vrouwen worden wild van turquoise doosjes, het liefst met een man die op zijn knieën gaat. Hoewel ik dol ben op sieraden, gaat mijn hartje sneller kloppen van oranje doosjes. Hermès doosjes om precies te zijn. Hermès is mijn favoriete modehuis; vanwege de geschiedenis, het materiaalgebruik, de combinatie van sport en vrije tijd en de ‘Parijse’ snit. Mijn eerste oranje doosje was een armband, een verjaardagscadeau waar ik een half jaar op moest wachten. Inmiddels is mijn dozencollectie behoorlijk gegroeid en ik bewaar ze allemaal. Speciaal voor de feestdagen heeft Hermès weer een geweldig filmpje gemaakt, met de oranje doosjes in de hoofdrol.

http://youtu.be/AJ6QsBqrJUY

Hermès binnen budget

Vaak denkt iedereen dat Hermès automatisch buiten budget valt, op misschien de parfums na. Toevallig zat er deze keer een oranje doosje in mijn schoen wat een stuk vriendelijker geprijsd is. Deze shawl ring gemaakt van palladium is perfect om de shawls op andere manieren te dragen en ideaal voor winderige dagen waarbij ik af en toe bang ben dat mijn shawl wegwaait. Een origineel cadeau in een oranje doosje voor ‘slechts’ € 120,00, daar maak je de pakjesstapel onder de boom extra speciaal mee!

hermes bolduc shawl ring

hermes scarf ring

Hermès Expositie Brussel

Van 7 tot en met 24 december is in Brussel de expositie Petit h te zien. Petit h is het ‘lab’ van Hermès waar ze van restjes leer bijzondere (kunst)producten maken. Zo is daar onder andere de koffiekop houder uit ontstaan waar ik na een zoektocht van bijna een jaar nu trots mee rond paradeer. Ik vind het een super creatief initiatief om te zien wat er met restjes Birkin bag leer nog gemaakt kan worden!

Wat: De merkwaardige creaties van Petit h
Waar: La Verriere-Hermès 50, Boulevard de Waterloo, Brussel
Wanneer: Van 7 tot en met 24 december 2012 tussen 10.00 en 18.00u

Sabine de Witte