Sabine de Witte

Hoi, leuk dat je mij hebt gevonden op YourAmbassadrice.com. Ik ben Sabine, in de dertig en curator en ambassadrice van het goede leven. Op het gebied van reizen, hotels, eten, spa’s, mode en hotspots. Naast YourAmbassadrice.com werk ik freelance als PR expert, woordvoerder, communicatie,- events en online marketing consultant voor verschillende klanten, voornamelijk in de reisbranche en de start-up scene. Ik heb parttime in Barcelona, Parijs en Berlijn gewoond. Ik droom er van om ooit een eigen hospitality concept te bedenken, ergens in een Afrikaans land te wonen, een boek te schrijven en met mijn kennis over reizen en culturen de wereld een beetje mooier te maken.

sabine de witte curator van het goede leven

Sinds 2008 schrijf ik hier over alles wat mij boeit, freelance voor diverse opdrachtgevers. Zo schreef ik mee aan de Monocle Amsterdam Travel Guide, voor National Geographic Traveller, GetAway, Business Insider Nederland en meer.

Ik drink graag champagne en vind in alles wel een excuus om het leven te vieren, slurp heel graag oesters, ben verslaafd aan nagellak, gadgets en social media en er stijlvol uitzien. Upgrade your style is mijn motto, het hoeft niet altijd casual in jeans. Al kan ik daar ook af en toe wel in rondlopen.
Op YourAmbassadrice geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik alles wat ik het delen waard vind en lees je mijn reisverhalen. Geen korte blogs of professionele foto’s, maar de wereld zoals ik die zie en beleef. Kort van stof ben ik niet, als ik eenmaal begin te tikken vloeien de woorden er vanzelf uit. Hopelijk geniet je van mijn avonturen!

Op YourAmbassadrice schrijf ik over luxe reizen en lifestyle. Maar omdat ik merk dat Twitter en Pinterest mijn grootste kanalen zijn waar mensen mij volgen om mijn ervaringen, kennis en meningen, heb ik besloten een tweewekelijkse nieuwsbrief te starten. Iedere twee weken cureer ik in deze nieuwsbrief alles wat mij in de afgelopen weken is opgevallen op het gebied van reizen, duurzaamheid, fintech, hospitality. Van nieuwe hotel openingen tot culturele events, wereldverbeterende startups en artikelen over een betere financiële wereld.

Abonneer je op de nieuwsbrief

* indicates required
Of scan de qr-code om je aan te melden: