Travel

Over the top

Voor het eerst in mijn leven een echte eigen kerstboom. In mijn oude stulp was daar niet echt plek voor en was het ook niet heel handig met de katten. Tenzij ik een dagtaak ‘poezenoppas’ op me zou nemen, maar dat had ik er niet voor over. Dit jaar wel plek en na het voorbij lopen van vele kerstboom kramen was ik snel om. De heerlijke geur in huis, de gezelligheid van de lampjes…

Voorgaande jaren bleef mijn kerstversiering vaak redelijk neutraal. Bestaand uit natuurlijke producten, kaarsen en weinig tierelantijntjes. Dit jaar is de kerstboom volkomen over the top. Ik kon me niet beheersen toen ik eenmaal boven de kitsche versieringen stond en graaide er lustig op los. Hoewel de boom me ook kon bekoren toen ‘ie op zijn plek stond uit te zakken, wachtend tot ik hem zou toetakelen.

Even was ik vergeten hoe fijn het ook alweer voelt om die dennennaalden aan je voeten te voelen, maar dat overleven we die paar weken wel. Wat een gezelligheid en warmte straalt zo’n boompje uit!

Over the top kerstboom

Nu op jacht naar 1.0 kerstkaarten. HELP, de e-cards zijn dit jaar niet leuk genoeg!

Sabine de Witte