packlist

Packlist: Alentejo, Portugal

Alentejo dress

Vanavond vlieg ik naar Alentejo, een streek in Zuid-Portugal. Ik ga slapen in de meest luxueuze hotels van deze regio en de mooiste plekjes ontdekken speciaal voor jullie. Zodat je precies weet waar je wel en niet moet zijn tijdens je trip naar Alentejo. Mijn Victorinox Swiss Army Carry On heb ik alvast ingepakt. Wat absoluut niet mag ontbreken tijdens deze reis zijn benodigde essentials om te vertoeven aan het zwembad of op het strand of voor een middagje wijnproeven.

Stay tuned, want binnenkort lees je hier alle ins & outs over mijn trip naar Alentejo.

In mijn Victorinox Swiss Army Carry On zit:
* een jurkje van Realisation Par
* een giga zonnebril om de bekende sterren mee te spotten van Celine
* de Apple Watch Series 3 om te kijken hoeveel stappen ik op een dag zet, – weet ik ook weer hoeveel wijntjes ik mag drinken 😉 –
* de HP Sprocket om al mijn mooie momenten direct te printen
* een handdoek van The Beach People voor de middagen aan het zwembad of op het strand
* een fijne grote strandtas die niet misstaat in de straatjes van Moseraz
* een bikinitop van Love Stories, die ook prima functioneert als beha

Nina Philomene for Your Ambassadrice

Sabine de Witte