Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

packlist

Packlist Antalya/Alanya

15/05/2015

packlist
Iedere reis vraagt om andere bagage. De ene keer neem je een grote tas vol bikini’s en zonnebrillen mee, terwijl je een volgende keer je koffer bijna niet dicht krijgt door alle dikke wintertruien die erin zitten. Iedere reis deel ik een klein kijkje in mijn koffer met jullie.

Morgen vertrek ik naar Turkije, waar ik mee ga op studiereis met Neckermann. Daar geef ik zondag een workshop bloggen, help ik de reisagenten die mee gaan met het opzetten van een eigen blog en het maken van content en geef ik tips over fotografie. Ik hoop natuurlijk dat ik alle reisagenten die mee gaan massaal aan het bloggen, Instagrammen etc krijg.
Ik vlieg op Antalya, daar zullen we een paar dagen blijven en de omgeving verkennen en eindig in Alanya. Ondertussen zijn er excursies, bezoeken we hotels en gaat er geblogd worden. In mijn koffer daarom wat sportievere kleding voor de excursies, een nette outfit voor de workshop en voor ’s avonds een maxi-dress.

Ik heb er heel veel zin in en de weersvoorspellingen maken me extra blij. Op social media zal ik verslag doen van mijn belevenissen, ik ben vooral benieuwd naar het Hotel Sunprime C-Lounge hotel, een hotel voor bezoekers vanaf 16 jaar. Dat lijkt me een bijzondere ervaring, adults only!

Packlist Turkije

Sabine de Witte

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!