Travel

Packlist Portugal Pine Cliffs resort

Ontvlucht de herfst naar Portugal

Terwijl ik de packlist aan het maken ben stort de regen uit de Amsterdamse hemel, staat de kachel inmiddels aan en heb ik warme thee naast me in de aanslag, maar het kan me werkelijk niks schelen, over 48 uur zit in Portugal! Of, om nog preciezer te zijn, in het Pine Cliffs resort. Ik ben uitgenodigd om dit onlangs volledig gerenoveerde 5* resort, uit de koker van Starwood, in de Portugese Algarve te komen bewonderen en “testen”. Het Pine Cliffs staat al jaren bekend om de geweldige ligging op, je raad het al, een meters hoge cliff aan de kust van Albufeira. De komende dagen ga ik er watertanden in de verschillende restaurants, proeven van lokale wijnen, wellicht zelfs naar het strand en niet te vergeten gebruik maken van hun wereldberoemde Serenity Spa en vooral nog even doen alsof het zomer is. En hoe fijn is het om op een resort te zitten, maar wel zo Albufeira in te kunnen!

Via Instagram (volg je YourAmbassadrice al op Insta?!) zal ik jullie al de ongetwijfeld jaloersmakend foto’s sturen en een uitgebreid verslag volgt uiteraard snel.

Packlist Portugal

Nu alleen nog mijn koffer pakken. Wat ik zoal meeneem? Nou, dit dus:

Packlist Portugal, Pine Cliffsresort Albufeira

Alleen al van het maken van de packlist krijg ik zin in najaarszon. Heb jij nog inpaktips voor Portugal? Of ga je zelf nog de najaarszon opzoeken?

Sabine de Witte
Laatste berichten van Sabine de Witte (alles zien)