packlist Travel

Packlist Valencia

Voor iedere reis heb je andere benodigdheden, een andere packlist. Vandaag vlieg ik naar Spanje, voor 3 dagen Valencia en 3 dagen destination unknown, als er maar Spaanse zon is. Het is mijn eerste reis van dit jaar, na een persoonlijke reis in Nederland gemaakt te hebben. Even weer kriebels in mijn buik dus, helemaal na de gebeurtenissen van gister. Maak er ondanks dat wat van tijdens het Paasweekend. Ik ben erg benieuwd naar Semana Santa in Valencia!

Wat er in mijn koffer zit? De packlist voor zes dagen Spaanse zon:

Packlist Valencia

Een off-shoulder top, past goed bij de Spaanse flamenco. De nieuwste geur van Hermes met rabarber, voorjaarfris! De Fossil Q movement tracker, deze stijlvolle gadget trackt je beweging. Storm & Marie heeft een geweldige collectie met onder andere deze jurk, perfect voor een streepjesfan als ik. Riempje erbij, slippertjes aan en flaneren maar. Een jumpsuit voor een avondje uit eten en dansen, een relaxte tricot broek tijdens het struinen en reizen, Ray-ban sunnies, Samsonite Lite-Cube business trolley en Adidas Stan Smith met snakeprint, chique en casual tegelijk. Een navy tas om alles in te kunnen vervoeren voor een middagje strandbarretjes hoppen, shoppen of lekker door het museum struinen.

Heb jij nog leuke Valencia tips of plekjes langs de kust of in het binnenland in de omgeving die ik absoluut moet zien? En wat ontbreekt er nooit in jouw packlist?

Sabine de Witte