Instagram

Follow Me!

packlist

Packlist WTM Londen

03/11/2014
Reading Time: 1 minute

Iedere reis vraagt om andere bagage. De ene keer neem je een grote tas vol bikini’s en zonnebrillen mee, terwijl je een volgende keer je koffer bijna niet dicht krijgt door alle dikke wintertruien die erin zitten. Iedere reis deel ik een klein kijkje in mijn koffer met jullie. Deze week zit ik in Londen voor de World Travel Market. Ik vind het een hele uitdaging om in te pakken voor het natte Londense weer en er representatief bij te lopen. Helemaal omdat de beurs zo groot is, dat hakken dragen absoluut geen optie is. De truc: aandacht afleiden!

Packlist London WTM

Sabine de Witte

Reisjournalist at YourAmbassadrice
(Reis)Journalist en Content Creator. Voor altijd nieuwsgierig en op zoek naar de meest bijzondere plekken op het gebied van luxe reizen, lifestyle, gastronomie en design
Sabine de Witte

Instagram

Follow Me!