Instagram

Follow Me!

Travel

Paklijst #NHCLaunch

11/05/2016
Reading Time: 1 minute

Vandaag vlieg ik naar Berlijn om bij de opening van de Duitse NH Collection Berlijn Friedrichstrasse te zijn. Het is het eerste NH Collection hotel in Duitsland dat officieel haar deuren opent, langzaam volgen er meer steden. Als NH Collection ambassadrice voelt het super leuk om daar onderdeel van te mogen zijn. Dit is de paklijst voor het NH Collection bezoek.

Samen met een aantal andere Nederlandse media verblijf ik 2 nachten in het nieuwe NH Collection hotel, daarna slaap ik nog 2 nachten in het NHOW hotel. Aan dit hotel koester ik mooie herinneringen, het was het eerste hotel dat ik durfde te benaderen voor een samenwerking. In ruil voor een review mocht ik er gratis overnachten.

Het weer is voor deze inpaklijst een uitdaging, net als de NH Collection Video Art Awards die tijdens de opening worden uitgereikt, met dresscode ‘evening gown’.

Met deze items durf ik er voor de dag te komen:

Packlist Berlin NHCLaunch

Sabine de Witte

Reisjournalist at YourAmbassadrice
(Reis)Journalist en Content Creator. Voor altijd nieuwsgierig en op zoek naar de meest bijzondere plekken op het gebied van luxe reizen, lifestyle, gastronomie en design
Sabine de Witte

Instagram

Follow Me!