cadeau

Powerstones: de (aantrekkings)kracht van edelstenen

Als je mij regelmatig tegenkomt, weet je dat er om mijn hals een aantal kettingen hangen. Een daarvan is turkoois, wat creativiteit stimuleert. Sinds kort hangt daar, naast een initialenmuntje, ook nog een exemplaar met zwarte onyx bij. De werking hiervan is het brengen van innerlijke kracht, een veilig gevoel en blokkeert negativiteit. Klinkt zweverig misschien, maar ik geloof er zeker in! Dus toen MyJewellery mij attendeerde op de bijzondere Powerstones collectie, had ik daar wel oren naar.

Powerstones van My Jewellery

Edelstenen staan al sinds jaar en dag bekend om hun ‘krachten’. De een ziet het als bijgeloof, de ander zweert er bij. En ik zit er tussenin. Ik geloof niet dat een edelsteen fysieke klachten kan verhelpen, maar wel dat er een energetische kracht uitgaat. Stenen bestaan al iets langer dan mensen en staan continue in verbinding met de aarde, maar ook met de zon en de maan. Tussen magnetische velden in; en die magnetische velden hebben weer alles met energie te maken. Misschien lig je rond volle maan ook altijd te woelen? Dat heeft alles te maken met de energie van de maan en magnetische velden.
Lang verhaal kort; naast de creatieve energie uit turkoois, hangt er nu ook power aan mijn nek en om mijn pols. Of ik er sinds ik deze ketting en armband draag iets van gemerkt heb? Niet bewust; ik probeer negativiteit sowieso uit de weg te gaan en put kracht uit de kleinste dingen. Daarom vind ik de sieraden met een boodschap Powerstones collectie ideaal als cadeau tijdens de feestdagen; sieraden zijn al super persoonlijk, met de kracht van stenen en hun eigenschappen maak je het nog een slag passender. Sieraden met een boodschap dus!

powerstones my jewellery

De Powerstones collectie bestaat uit 58 items (er zijn ook kleding en telefoonhoesjes maar die heb ik niet meegeteld, die vind ik er persoonlijk dan weer iets minder goed tussen passen omdat ze geen stenen bevatten maar wel kleuren of prints uit het stenen pallet). Kettingen, armbanden en oorbellen in goud (plated) en 925 sterling zilver, voorzien van edelstenen met een boodschap: onyx, roze quartz, labradorite, malachite en red jade. Alle edelstenen zijn uniek qua vorm, dus geen enkel sieraad is exact hetzelfde. Veel meer one of a kind kan ik het niet maken!

powerstones black onyx

Ik draag de ketting met bedel in black onyx en de daarbij passende armband. Ik heb er inmiddels mee in zwembad en zee gezwommen en zowel het zilver als de stenen blijven echt mooi, dus het is niet alleen een origineel cadeau met een boodschap, je krijgt ook nog eens goede kwaliteit voor een hele schappelijke prijs. Bovendien vind ik de lengte van de ketting erg leuk, vrij ‘kort’ en dus dicht op je hals, waardoor het mooie laagjes vormt met de andere kettingen die ik altijd draag. Ja altijd, zowel de kettingen als armbanden draag ik 24/7 tot ze er af vallen.

PS het vest en de rok van de hoofdfoto komen ook van My Jewellery.

Disclaimer: dit is een samenwerking met My Jewellery

Sabine de Witte