Hotspots Reistips Travel

Preview Wanderlust

wanderlust parijs

Wanderlust Parijs, hotspot to go!

Toen Wanderlust net open was schreef ik er al over. Deze plek was voor opening al de nieuwe hotspot en van mijn Parijse vrienden hoorde ik veel enthousiaste verhalen. Wanderlust is een nachtclub, restaurant, expositie ruimte en plek voor creatieve en fashionable initiatieven. Het opvallende gebouw aan de Seine maakt Rive Gauche ongekend populair, zeker met het heerlijke weer van de afgelopen dagen. Paris Plages heeft er een concurrent bij.

Ik neem je mee…

Gistermiddag had ik eindelijk tijd om deze hotspot uit te checken. Eigenlijk was het de bedoeling om hier de zaterdagmiddag te beginnen, maar door een ongeluk vlakbij Wanderlust besloot ik dat even uit te stellen. Terwijl ik half in de hete zomerzon genoot van een gezonde lunch, heb ik een filmpje gemaakt om je een indruk te geven van Wanderlust. Mocht je de kans hebben om deze zomer nog naar Parijs te gaan, dan garandeer ik je dat je hier een hele mooie avond, bijzondere middag of relaxte zondag kunt hebben. Bekijk het filmpje en proef de geweldige sfeer mee.

Ik hoor heel graag of het ‘ik neem je mee naar’ filmpje een goede indruk geeft van de hotspot Wanderlust en of je vaker zo met me mee wilt, op Wanderlust 🙂

[google-maps width=500 height=281]

Sabine de Witte