Travel

Prinsessendag

Net als vele andere vrouwen, ben ik gek op het krijgen van cadeautjes of verrassingen. Bij een bezoekje aan vrienden neem ik bijna altijd een kleinigheidje mee, niet omdat ik per se iets terug wil, maar omdat ik dat leuk vind. Ook toen lief en ik net samen waren, overspoelden we elkaar met cadeautjes. Mijn kledingcollectie werd flink uitgebreid, geurtjes te over en regelmatig gingen we spontaan uit eten. Na vier jaar samen kopen we niet zo vaak meer cadeautjes voor elkaar, we ‘sparen’ liever voor wat specialere dingen waar we samen wat aan hebben. Nu stop ik briefjes in zijn tas en kleine cadeautjes als er een meerdaagse training gevolgd moet worden, verrassingen in zijn lunchpakket of kook ik zijn lievelingseten (wat voor mij een hele opoffering is, omdat dat niet het mijne is).Als dank hangt mijn Thomas Sabo bedelarmband bijna vol (ook dankzij zus en vriendinnetjes). Het wachten is nog op de Mojito-cocktail-bedel en de iPhone bedel. Dan is ‘ie echt compleet én representatief voor mij.

Thomas Sabo armband

Thomas Sabo armband

Zoals ik hier al schreef, stond de geur Miss Dior Chérie hoog op mijn verlanglijst. Of lief dat pas deze week heeft gelezen, of mijn tactiek om mij ‘s avonds na het douchen in de heerlijke geurende bodylotion te hullen en tegen hem aan te schurken, gister zijn effect heeft gehad, weet ik niet, maar vandaag wist hij me er mee te verrassen. Nu voel ik me dus (alweer) een prinsesje. Gehuld in huba-buba roze-zuurstok zoete lucht, waar ik helemaal blij van word. Perfecte match met mijn ‘touch-of-pink’ Dior nageltjes (special gift) en barbiegroene shawl.

Eigenlijk zou ik nu prinsessencakejes moeten gaan bakken en in plaats van Mojito’s mijn gasten vanavond rosé cava of Cosmopolitans voor moeten zetten.

Eerst ga ik gezellig bij lief boven tv kijken en ervoor zorgen dat ‘ie geen spijt krijgt van het geven van een cadeautje… naast de bodylotion en de eau de Parfum mis ik namelijk nog de douchegel en de deodorant…

Miss Dior Chérie

Miss Dior Chérie