Travel

Project Sabini – ben jij al klaar voor de zomer?

Screen Shot 2015-04-23 at 08.52.14
Afgelopen winter was ik fanatiek met project #Zenbine. Weer rust vinden, mijn conditie opbouwen en goed voor m’n lijf zorgen. Nu is het lente en is de volgende zorg: bikini proof worden. Inmiddels heb ik mijn eerste boksles, Bodytec ervaring, yoga en wekelijkse zwemsessie weer opgepakt. En het is heel slecht, maar ik haal persoonlijke doelen het beste als er iets leuks tegenover staat. Qua vakantieplannen heb ik nog geen idee, maar een stapje dichterbij is het natuurlijk om leuke bikini’s te shoppen om met je nieuwe lijf in rond te huppelen en te pronken.

sabina akasha

2015-04-13 19.37.38

2015-04-13 21.08.47

De badmode trends van dit jaar zijn weer lekker uiteenlopend. Van metallic tot see trough stukken, bijzondere bandjes en straps tot strings, monokini’s, badpakken en surf sporty. Het is makkelijk om af te gaan op wat je mooi vindt, maar het is wel zo lekker om je ook fijn te voelen en een bikini of badpak kiest wat bij je lichaam past. En vergeet vooral niet; te bedenke hoe actief je in een bikini gaat zijn. Sta je graag op de surfplank, dan moet je op een aantal andere dingen letten dan wanneer je gewoon lekker wilt zonnen op het strand.

Ik kan uren badmode inspiratie op doen en mixen en matchen. En erg fijn, bij Otto kan je terecht met een kleine cupmaat, zoals ik, maar ook als je wat beter bedeeld ben.
Hierbij een kleine selectie van mijn favoriete badmode items. Ik kan niet wachten om in mei in één van deze bikini’s op een resort in Turkije of Benidorm rond te paraderen.

bikini

gele bikini

flower bikini

leopard print bikini

streepjes

Sabine de Witte