Reistips

Reizen vanaf de bank: Just away

Natuurlijk ben ik het allerliefste zelf op reis om met mijn eigen ogen nieuwe plekken te ontdekken en nieuwe mensen te ontmoeten, maar soms zit je thuis op de bank en kun je toch je reiskriebels niet bedwingen. Op dat soort momenten ontstaan meestal mijn travelwishes en bucketlists, bladerend door tijdschriften of kijkend naar de televisie.

Just Away

Een paar weken terug lanceerde de nieuwe online reisaanbieder JUST AWAY zichzelf in Nederland. JUST AWAY begrijpt de veranderende behoefte om in ons drukke leven steeds vaker en korter op vakantie te gaan en biedt daarom een soort online inspiratie platform. Hun wereldwijde aanbod is niet alleen ingedeeld in bestemmingen via de “Finder” functie, maar ook in acht inspirerende categorieën. Voor je het weet zit je uren te scrollen, vakantie’s te plannen en bestemmingen toe te voegen aan je bucketlist.

ca7c388cee8ca68c1378eec851332460

Televisie

JUST AWAY is de hoofdsponsor van het nieuwe televisieprogramma RTL Just Away dat vanavond voor het eerst uitgezonden wordt. Dit programma richt zich op actieve vakanties binnen Europa en wordt gepresenteerd door Koert Jan de Bruyn en Susanne Dijksterhuis. In elk van de elf afleveringen wordt een andere bestemming van JUST AWAY uitgelicht: in de eerste uitzending staat Wenen centraal. RTL Just Away wordt vanaf zondag 23 maart wekelijks om 15.55 uur uitgezonden op RTL 4. De herhalingen zijn de zondag er op om 9.00 uur ‘s ochtends.

Sabine de Witte