tips Travel

Reizen vanaf de bank

Natuurlijk ben ik het allerliefste zelf aan het reizen om met mijn eigen ogen nieuwe plekken te ontdekken en nieuwe mensen te ontmoeten, maar soms zit je thuis op de bank en kun je toch je reiskriebels niet bedwingen. Op dat soort momenten ontstaan meestal mijn travelwishes en bucketlists, bladerend door tijdschriften of kijkend naar de televisie. De vorige keer vertelde ik al over mijn favoriete reisprogramma’s, nu heb ik wat tips op tijdschriftengebied.

National Geographic Traveler

national-geographic
Na iedere editie van National Geographic Traveler kan ik weer ongeveer 5 nieuwe bestemmingen toevoegen aan mijn bucket list. Niet alleen de prachtige foto’s, maar vooral ook de originele artikelen zijn een reden om met dit tijdschrift op de bank te kruipen.

Kinfolk

kinfolk
Kinfolk magazine inspireert op het gebied van food, DIY’s, to do’s en heeft ook bruikbare lifestyle tips, maar het allerfijnste is misschien nog wel de prachtige vormgeving. Iedere editie is een mini koffietafelboek.

Conde Naste Traveler

conde-nast
De Conde Naste Traveler staat bekend om haar mooie fotografie en goede reportages, zonovergoten vakantieoorden en luxe bestemmingen. De afbeeldingen zijn heerlijk om bij weg te dromen, maar ook in de reportages kan ik me volledig verliezen.

Monocle magazine

monocle
Monocle is voor mij puur inspiratie, voor nieuwe artikelen en blogs, voor reisplannen en voor het ontdekken van nieuwe plekken. Je hebt het vast al vaker hier voorbij zien komen, het is bijna mijn bijbel. Alleen verkrijgbaar bij de betere tijdschrifthandelaar, maar zeker de moeite waard!

Welke reismagazines lees jij graag?

Sabine de Witte