Instagram

Follow Me!

Travel

Reviews en recensies

03/01/2011
Reading Time: 1 minute

Regelmatig bezoek ik nieuwe eettentjes, krijg ik nieuwe gadgets in mijn handen of zou ik mijn mening willen geven over een nieuw product, tv serie of cd. Al een paar keer heb ik dat gedaan voor dit blog of mijn eigen website, af en toe zelfs in opdracht. Daarom wil ik dat vaker gaan doen. Wat is er nou leuker dan ergens komen om te testen en lekker te kunnen klagen, of juist heel tevreden te kunnen zijn en anderen aanbevelen heen te gaan.

Wat zouden jullie graag gereviewed willen zien? En wat zouden jullie willen lezen in een recensie?

Sabine de Witte

Reisjournalist at YourAmbassadrice
(Reis)Journalist en Content Creator. Voor altijd nieuwsgierig en op zoek naar de meest bijzondere plekken op het gebied van luxe reizen, lifestyle, gastronomie en design
Sabine de Witte

Instagram

Follow Me!