Travel

Rituelen

Pas als je uit je eigen vertrouwde omgeving gaat, merk je wat je mist  als je ergens anders bent. Ga je op vakantie, ben je toch nog iets vergeten, wat thuis zo gewoon is, dat je er niet eens bij na denkt dat het ergens anders niet aanwezig is.

Of ik nou een nachtje uit logeren ga of een week op vakantie, ik neem liever te veel mee. Met moeite kan ik de fles mondwater laten staan, want dat is misschien een tikje overdreven bij een gewoon logeerpartijtje, maar dan baal ik daar toch weer. Tenzij ik weet dat daar het badkamerkastje ook goed gevuld is.

Na m’n vakantie en 2 Amsterdamse nachten, genoot ik gisteravond dan ook optimaal van mijn eigen stek. Waar alles een vaste plek heeft, waar ik ongegeneerd een half uur met een kop thee van een uitgebreide douche geniet. M’n eigen rituelen, want ik kwam er ineens achter dat ik die toch wel heb.

Voorlopig geen logeerpartijtjes voor mij meer, maar de huismus uithangen. Om dat nog aangenamer te maken, de rest van de Rituals Hammam lijn online scoren, incluis Rituals thee. Reken maar niet dat ze dat hier in Meppel verkopen.

Rituals Hammam-lijn; aanrader!

Rituals Hammam-lijn; aanrader!