Cocooning

Roest

Herfstmode 2011 H&M

Is het al herfst?

Het hippe nieuwe Amsterdamse strand Roest had vast gehoopt op een lange, zwoele zomer. Die lijkt nog even uit te blijven en terwijl iedereen massaal last minutes boekt en klaagt, vind ik het wel best. Mijn weekje zon zit er al lang weer op, dankzij het weer heb ik me al een paar avonden prima vermaakt tijdens een lekkere cocoon sessie en dankzij de H&M najaarscatalogus moet ik me inhouden om niet alvast een winterse garderobe aan te schaffen. Dieprood, okergeel, donkerblauw, roest en bruin, warme tinten waar ik erg blij van word, al heb ik al vernomen dat niet iedereen er zo enthousiast over is. Mijn nagellak collectie is er al bijna klaar voor, alleen de okergeel mist nog (tips zijn welkom!).

Herfstmode 2011 H&M

Ontroesten

Hoewel ik zelf na mijn week Ibiza vol zon, zee en strand al weer uitkijk naar de herfstcollecties, is de vakantietijd nu eigenlijk pas uitgebroken. Niet iedereen heeft al kunnen genieten van de gekleurde zomermode, op die paar mooie dagen in Nederland na. Zodra de zon even schijnt leven de straten op en is iedereen vrolijk, maar tijdens de flinke buien of de vooral grijze dagen, lijkt iedereen een beetje vastgeroest. Dit is niet wat we van de maand juli verwacht hadden. De festivals van vorige week en komend weekend zijn genoodzaakt maatregelen te treffen, maar een buiten event kun je moeilijk ineens gaan overdekken. Volgende week schijnt de zon zich weer te gaan laten zien. Dan kunnen we ons allemaal weer lekker te goed doen aan een shot vitamine D, zitten de parken weer vol blije mensen en is het weer een kleurige bedoeling op straat.
Heb je je vakantie er al op zitten of kom je bijna terug? Mijn vakantiegevoel komt weer helemaal terug als ik onder de douche sta dankzij de Le Petit Marseillais producten. Als ik mijn shampoo alleen al ruik, waan ik me weer in zonnige warme oorden, aan het zwembad of op het strand. Helaas zijn de producten niet in Nederland of online te koop, maar sla ik in Spanje als het even kan een voorraad in. Gewoon in de supermarkt, net als in België en Frankrijk. Dit jaar geen dure kapper nodig om mijn strandcoupe te ontwarren, alleen wat magisch Frankrijk 🙂

Sabine de Witte