Travel

Sabine op Reis voor NH Collection Hotels

Vorig jaar kreeg ik een hele leuke kans, tussen alle geplande reisjes door vloog ik voor NH Collection hotels en de Persgroep naar Barcelona, Madrid, Turijn en Florence. De eerste twee steden kende ik al en zeker Barcelona is bekend terrein, Turijn en Florence waren voor mij nieuw. Het eindresultaat liet even op zich wachten, maar inmiddels zijn de eerste twee advertorials geplaatst in de bijlagen van het Algemeen Dagblad, het Parool, de Volkskrant en Trouw. Turijn overtrof alle verwachtingen, wat een ontzettend leuke stad! Tip voor een originele bestemming van je volgende stedentrip!

NH Collection Hotels

NH Collection Hotels is een nieuwe categorie hotels van de Spaanse NH keten. De hotels zijn luxe en toch betaalbaar, voorzien van goede restaurants (de ontbijtbuffets zijn zo uitgebreid!), een gym en soms zelfs een zwembad. Alle hotels liggen in bijzondere gebouwen, vanwege historie en/of architectuur. Ik verbleef in het NH Collection hotel Barcelona Constanza, NH Collection Madrid Eurobuilding, NH Collection Piazza Carlina en NH Collection Firenze Porta Rossa.

Het blijft gek om jezelf in print terug te zien, helemaal in vier van deze grote kranten en dat vier weken lang! Ik wil jullie de tips natuurlijk niet onthouden, dus hier alvast de digitale versies van de ‘Sabine op Reis voor NH Collection Hotels’ van Madrid en Barcelona. Turijn en Florence voeg ik toe als ze gepubliceerd zijn.

reistips madrid stedentrip

stedentrip barcelona tips

Klik op onderstaande linkjes om de PDF’s met tips te openen.

nh-collection-barcelona-constanza

nh-collection-madrid-eurobuilding

NH Collection Amsterdam

Ook Amsterdam gaat NH Collection hotels krijgen, zoals het NH Collection Krasnapolsky en het NH Collection Barbizon, die bijna open gaan. Ook daar mag ik weer iets leuks voor gaan doen, hoe leuk?! Ik heb al een kijkje in de The Tailor, de cocktailbar van het Krasnapolsky genomen tijdens de opening en ook de rest ziet er veelbelovend uit!

Ga je binnenkort naar Madrid, Barcelona, Turijn of Florence en heb je tips nodig? Steek me dan gerust in je zak en laat vooral weten wat je van de tips vond!

Sabine de Witte