Travel

Sabine’s Circus – wist je datjes

sabines circus

Deel 8 alweer! Ik heb het gevoel dat ik je aan een soort kruisverhoor heb onderworpen of de pagina ‘Wist je datjes’ van het Dirk blaadje heb gevuld. Sorry not sorry! Tóch heb ik nog wat laatste vragen. Eigenlijk meer wat losse flodders die ik stiekem wel gewoon wil weten. Ready??

M: Wat is je favoriete beautyspot?
S: Beebeauty/Apivita in de Roelof Hartstraat, alle producten zijn zoveel mogelijk natuurlijk en veelal op basis van honing, planten, bloemen of vruchten. Ook voor de behandelingen worden milde producten gebruikt. En de producten zijn erg betaalbaar.

M: Heels of sneakers?
S: Comfort wint het bij mij, dus sneakers. Of ‘makkelijke’ hakken. Mijn Louboutins liggen al een tijdje stof te vangen…

M: Favoriete kledingstuk?
S: Het jumpsuit van Hugo Boss. Vorig jaar trouwde een van mijn beste vriendinnetjes en zag ik hem hangen, maar ik was getuige en vond een jurk toch gepaster. Toch maakte ik de fout om hem te passen en ja… hij zat als gegoten. Toen sprak ik met mezelf af dat als hij er bij de volgende ‘chique’ gelegenheid nog in mijn maat was, ik mezelf er op mocht trakteren. De avond dat ik hem voor het eerst droeg, voelde ik me super vrouwelijk en dat terwijl ik op dat moment daar helemaal niet mee bezig wilde zijn. Inmiddels draag ik hem op veel feestelijke gelegenheden en heeft hij al de bijnaam ‘billenpak’ gekregen.

M: En de beste fotograaf?
S: Jesajah Hizkia en upcoming talent en huisfotograaf Rik Groenland.
M: Ahh onze held en ‘huisfotograaf’ Rik! <3

M: Welke schrijver lees je graag?
S: Arthur Japin en Stadsliefde van Adriaan van Dis lees ik minimaal ieder jaar 2 keer, het gaat over zijn leven en ontmoetingen in Parijs. Maar Le Petit Prince is mijn favoriete klassieker. Verder lees ik graag wat zwaardere boeken en veel filosofen.

M: Kleine confession; ik heb een enorme zonnebrillen tic! Noem het eigenlijk gerust een verslaving. dus deze vraag is vooral voor mij; wat is je favoriete zonnebril?
S: Ha, deze delen we. Ik heb sowieso een brilen tic. Sinds dit jaar mag ik mijn ogen aan het brillenmerk Neubau ‘lenen’ en ik ben echt fan van de brillen. Zowel de gewone bril op sterkte als de zonnebrillen; de designs zijn modern, zitten lekker en hebben een leuk prijsje.

M: In de categorie guilty pleasures heb ik nog wel een paar. Wat is je favoriete wijn?
S: Riesling (ik heb zeker bij The Lobby minstens een hotelkamer aan liters Riesling weg weten te tikken & Pinot Noir.

M: Welke sigaar wordt daarbij gerookt?
S: Bij een sigaar drink ik liever iets sterkers, maar ik rook graag de Ambassadrice van Davidoff, hence the name! Een sigaar op z’n tijd, vooral in de winter, heerlijk! Er is net een nieuwe sigarenwinkel geopend op de Van Baerlestraat, Cicaragua. Hier kun je kiezen uit ruim 880 verschillende soorten en je kunt ze beneden roken.

M: Wie jarig is eet taart! Welke?
S: De vanille slagroomtaart van de HEMA, al jaren! Mijn zusje en ik gingen vroeger vaak op taart-date, haha.

M: En wat is naast alle fancy dinners en drinks de horeca guilty pleasure?
S: Niet verder vertellen: frikandel speciaal, frietjes en biertjes.
M: Ik zeg niks…

M: Tot slot. Laten we inspirerend eindigen en vooruit kijken. Wat is je grote droom?
S: Mijn eigen hotel amenities lijn en schrijven voor Monocle magazine qua carrière, privé graag oud worden met fijn gezelschap om me heen op een boerderijtje in Frankrijk of een strandhuisje in Azië.
M: Monocle, BEL DEZE VROUW!!
S: Hahahahah!

Giveaways finale: zonnebril & Cicaragua

Niets is leuker dan delen, dus heb ik vandaag weer hele fijne give-aways. Een zonnebril van Neubau Eyewear, model Heinz in een kek zwart/wit printje.

En het boek Cicaragua geschreven door Marcel Langedijk met fotografie van favo fotograaf, Jesajah Hizkia. Samen trokken ze naar Nicaragua om het verhaal over de sigarencultuur van het opkomende sigarenland in woord en beeld te vertellen. Een prachtig koffietafelboek waar iedere sigarenliefhebber graag doorheen bladert!

neubau zonnebril heinz

Wil je de zonnebril winnen? Deel dan op social media waarom, tag daarin @yourambassadrice en @neubaueyewear en de hashtags #YA8 #sabinescircus #exploreneubau en #neubaueyewear. Stijlvol de winter door en beschermd tegen dat gevaarlijk lage zonnetje!

Wil jij jezelf of iemand anders blij maken met het prachtige Cicaragua boek? Deel ook dat op social media met de hashtags #YA8 #sabinescircus en #cicaragua en tag daarin @yourambassadrice, @marcellangedijk en @jesajahizkia

En als bonus, mocht je nog een vlucht gaan maken dit jaar, een setje FlyFit. Sinds ik het ken ga ik op lange vluchten niet meer zonder voorraad de lucht in. Alles bevat vitaminen en extraatjes zodat je fit je vlucht uitrolt, met minder kans op een jetlag en trombose. Super lekker en verantwoord dus. Inmiddels kun je het zelfs ook aan boord van een aantal vluchten, zoals Transavia, kopen.
Tag @yourambassadrice en @flyfit_travel als jij deze set wilt ontvangen!

flyfit

Sabine de Witte