Travel

Samen herinneringen ophalen aan Londen

Wie houdt er nou niet van een stedentrip? Lekker een weekendje weg naar een andere stad, want verandering van omgeving zet je weer op scherp. De laatste jaren is reizen zo makkelijk geworden, dat er bijna geen weekend voorbij gaat of één van mijn vrienden zit wel ergens in het buitenland. Geweldig dat het zo makkelijk kan en dat je wereldwijd zoveel mooie herinneringen kan verzamelen. En je herinneringen aan Londen kunnen je ver brengen!

Herinneringen aan Londen

Londen was een stad die ik heel lang ‘oversloeg’, vanwege het weer, het moeilijke links rijden en het trok me gewoon niet zo. Totdat ik er een aantal jaar geleden met vrienden heen ging en meteen verkocht was. Daarna ging ik vaak voor World Travel Market (WTM) die kant op. Er liggen heel wat sweet Londen memories in de stad, zoals een ietwat dronken Florence Welch die in Les Trois Garçons een jarige vriend toezong of lunchen bij Bob Bob Ricard met beroemde champagne knop. Ook bittersweet, toen mijn koffer nog in Amsterdam bleek te staan en ik ’s avonds een feestje ter ere van de opening van citizenM had. Nou is Londen prima om te shoppen, maar verplicht shoppen is een stuk minder leuk.

One of my favorite London hotspots, Bob Bob Ricard, has this amazing button.  Happy Newyear with lots of champaign, fun & friends!

Jouw Londen herinnering herbeleven

In juli ga ik een weekendje naar Londen met NS International en GaSamen Stedentrips. Met de trein naar Londen, dat heb ik nog nooit vanuit Amsterdam gedaan. Wel een keer met de trein van Londen naar Brussel, dus ik ben heel benieuwd naar deze manier van reizen.

En ik ga niet zomaar een weekendje naar Londen, in dat weekend ga ik namelijk jouw leukste Londen herinnering herbeleven. En daarmee kun jij twee treintickets naar Londen winnen!
Wat je daarvoor moet doen? Deel jouw Londen herinnering in de comments, mail of als reactie op Instagram en meld daarbij de hashtag #gasamennaarLonden. Je herinnering kan van alles zijn: dat ene verstopte restaurantje, een bijzondere stapavond, zonsondergang in het EYE, een museumbezoek. Ik kies 3 herinneringen uit die ik ga herbeleven en die ga je terug zien op mijn Instagram. De foto van de herinnering die het meeste likes oplevert, is de winnaar en wint 2 tickets naar Londen!

Ik ben heel nieuwsgierig naar jouw herinnering, doe mee met de #gasamennaarLonden winactie en reis virtueel met me mee door jouw memory!

Enjoying the view from London Eye

Deze post is een samenwerking met NS International en De Jong Intra

Sabine de Witte
Laatste berichten van Sabine de Witte (alles zien)