Instagram

Follow Me!

Travel

Sapmeesters Detox sapkuur

17/01/2012
Reading Time: 2 minutes

Sapkuur detox

Vorige week werd ik lamgelegd nadat ik iets verkeerds had gegeten, goed voor de weegschaal want op dag 3 was ik 4 kilo’s kwijt. Jammer dat ik me daar zo beroerd om moest voelen. Maar, ik voelde me na die paar dagen wel ‘schoon’. Om dat gevoel te houden, begin ik vandaag met een nieuwe sapkuur van Sapmeesters, de Sapmeesters Essential Cleanse*. De kuur is gericht op een flinke inwendige schoonmaak, detoxen dus. Met 3 groente/fruit sappen per dag, veel kruidenthee, water en bouillon reinigt het lichaam zich van binnen. Als ondersteuning zitten er voedingssupplementen bij (multivitamine, chlorella, probiotica, psylliumvezels en visolie), een zemelenmix en groene kleipoeder. Voor optimale reiniging begin ik de dag met 30 ml aangelengde pure citroensap, 30 ml aloë verasap en 30ml cranberrysap. Geen vast voedsel de komende 3 dagen, geen alcohol, maar heel bewust een sapjesdieet.

Sapmeesters Sapkuur Essential Cleanse

Het Sapmeesters sapkuur pakket, ziet er glossy uit!

Frisse start

Een frisse start waardoor mijn huid meer moet gaan stralen, mijn haar meer gaat glanzen, ik me energieker moet gaan voelen en wat gewicht kwijt raak. Dat laatste is mooi meegenomen, ik ben nieuwsgieriger naar de ‘zwaarheid’ van de kuur en of ik effect merk en voor hoelang. De eerste sap, een fruitsap van sinaasappel, cranberry, zwarte bes, braam, acai en goji, was een smakelijk begin. De sap vult goed, is lekker zoet en lijkt eigenlijk best op de soya shake met vers fruit waar ik normaal ’s ochtends mee ontbijt.

[adsense]

Voortgang

Op Twitter kun je de komende 3 dagen al mijn bevindingen lezen en ik zal volgende week mijn ervaringen en de ondervonden effecten beschrijven. De afgelopen 2 dagen heb ik al ‘bewuster’ gegeten en het vaste voedsel afgebouwd, en ook vrijdag en zaterdag zal ik niet meteen mijn normale eetpatroon oppakken. Rustig opbouwen, geen rauw vlees (wat een lastige uitdaging is, aangezien ik donderdag naar Barcelona vlieg). Ik ben heel benieuwd, de eerste 2 dagen schijnen het zwaarst te zijn, maar van een hongergevoel heb ik gelukkig geen last. Via Twitter kwam ik er achter dat ik een lotgenote heb, Monique van Loon, ondergaat dezelfde sapkuur voor Culy. Wel fijn om een ‘lotgenoot’ te hebben en ik ben dan ook erg benieuwd naar haar ervaringen. Keep you posted!

Schema sapkuur sapmeesters essential cleanse

Het schema en de ingrediënten van de sapjes

*De kuur die ik volg staat nog niet op de website, maar is vergelijkbaar met de zware sapdetox

Sabine de Witte

Sabine de Witte

Reisjournalist at YourAmbassadrice
(Reis)Journalist en Content Creator. Voor altijd nieuwsgierig en op zoek naar de meest bijzondere plekken op het gebied van luxe reizen, lifestyle, gastronomie en design
Sabine de Witte

Instagram

 • On a scale of 1-10: how much did you enjoy the sunshine today? ~
Photo taken by the incredible talented @clacam 📸💙
 • 34 versus 8: same favorite homemade cake, same family house, similar tartan pants, different furniture. I still love releasing my inner child every now and then, but most of all I like growing older, wiser, softer. 
We’ve tackled a few hurdles called life, but family, roots and endless love and support, together with health and living a life you love, are the formula for a wealthy life. Not in stuff, but in memories made. Today I once more realized; I might not be in Quote500 but I am a millionaire 💙🙏🏻
#fckfacerecognition #10yearschallengessuck #neverthrowyourclothesaway #onderkintv #dewitteendebruine #throwback #celebrations #birthday #familytime #kwalitijd
 • Noooo, don’t stay in bed this weekend: the sun is out! Start exploring. Go to the beach, walk in the forest or visit pop-up @pacociao.nl in Leiden. Still interior crushing much, and the lunch and dinner menu are also worth the trip. Only open until March 1, so hurry!
~
My plans for the weekend: visit my grandparents’ for the very last time, celebrate my birthday with family and friends, walk in the forrest and relax on a few terraces here and there 💚😎
#pacociao #popup #interiorcrush #interiordesign #iwanttolivehere #leiden #hotspot #weekendtip #mustgo
 • My beloved cabinet of curiosities looks best in the morning sun ☀️ .
.
.
#interior #vintagemeetsmodern #design #interiordesign #morningsun #cabinetofcuriosities #curiosities #liquors #antiques #interiorcrushing #home #homedecor #springiscoming #recharge #fuelup
 • Today I’ve celebrated my 34th birthday. I counted my blessings instead of upcoming wrinkles, drank lots of champagne with people I love, got the most touching messages from family and friends and once more realized: life is about cherishing these moments. I don’t mind getting older, every year I learn more about who I am, where I stand for, what I want and most important: what life is about. Not about KM traveled, hours worked, books written etc. It’s about family, friends, health, love. Last year wasn’t my best. Everything turned out differently than I planned. Learning: you can’t plan life ahead. Life comes and it doesn’t stick to what you consider normal or planned. My wish for this year: peace of mind. Accept love, support and moments as they come. Happy new year to me!
 • That Friday feeling! 
Spotted this in Berlin and one of my friends there spotted it too and said: hey, that’s you 👯‍♀️🙋🏼‍♀️
.
.
.
#berlin #streetart #prenzlauerberg #thatfridayfeeling #weekendvibes #berlinstreetart #berlingram #visit_berlin #berlinized #berlin365
 • The Hotelnacht opening party was a success, the Negroni’s as well and the cocktail dipping Marilyn Monroe lookalike is still on our radar. But I keep wondering what kind of lens the photographer used, it looks like I grew an extra 🍑 🙈
 • Exactly one year ago at the Neighborgoods Market where @delaneyartist took me to the best of Jo’burg in a day and arranged this awesome men squad photo with these well dressed gents. Thanks to @safari_design who organized this, I enjoyed Johannesburg so so much!
_________________________________________
Precies een jaar geleden liet @delaneyartist mij Johannesburg zien en regelde hij deze men squad op de Neighborhoods Market, wat zagen ze er heerlijk dabdy on fleek uit. Dankzij hem en @safari_design die dit regelde zag ik een hele andere kant van Johannesburg en werd ik echt verliefd op de stad. Zou echt zo terug gaan. (Hier kreeg ik ook de toffe Afrika oorbellen die ik bijna dagelijks draag)

#southafrica #johannesburg #joburg #neighborgoodsmarket #delaineyartist #safaridesign #meetsouthafrica #oneyearago #memorygram #whereiwanttobe #bestofjohannesburg #bestofjoburg #ubersafe #streetart #guidedtour #luxurytravel #luxurysafrica #bestofsouthafrica
 • Look how pretty, instantly makes up for the fact it kept me up pretty much all night. Must unlock some magic energies today, you superbloodwolfmoon 🌚
.
.
.
#superbloodwolfmoon #shotoniphone #throughatelescope #incrediblenature
 • After 3 days of detoxing with @sapmeesters I thought I would be craving leopard cake and the delicious savoury pancakes from @madampancake.amsterdam. Reality: no appetite at all, tons of energy and the comfort of not thinking about what to eat was an absolute luxury for me!
 • French Brasserie love. @hoofdstadbrasserie invited me over to taste the new Personelle menu: typical French brasserie dishes with a modern twist. Think escargots, steak tartare, crêpe suzettes, but also fruit de mer, bbq grilled avocado and fresh fish. Very good food for a reasonable price and the pretty canal view comes with it for free!

Follow Me!