tips

Shinerock London

Langzaamaan knap ik weer een beetje op. Als ik naar buiten ga ben ik ingepakt als een Michelin poppetje, alsof het buiten 15 graden vriest. Zonder shawl (of col) om mijn hals vertoon ik me nergens, zowel binnen als buiten moet er iets omheen. Tijdens mijn bezoek aan Londen ontdekte ik een nieuw merk luxe shawls en ben ik verkocht.

Shawl- en kledinglabel opzetten vanuit hotel lobby

Eigenaresse Catherine is haar business eigenlijk begonnen in de lobby van het citizenM London Bankside hotel. Ze zocht naar een hippere variant van de luxe zijden shawls en begon zelf designs te schetsen en materiaal in te kopen. Ik maakte kennis met haar tijdens de sample sale van haar eerste collectie, waar de shawls als warme broodjes over de toonbank gingen. Niet alleen vrouwen gingen los, ook mannen sloegen alvast hun slag voor een origineel cadeau onder de boom. Geweldig om vanuit een hotellobby je eigen label op te zetten!

shinerock

shinerock-sample-sale

shinerock-londen

Shinerock

Catherine Shinerock is een jonge talentvolle ontwerpster (28) die zich laat inspireren door de natuur en haar fantasie. Dat zie je terug in de handgemaakte prints: veel vogels, vleermuizen en wilde dieren, een tikje contemporary. Ik miste er 1 met een unicorn, maar wellicht komt die in de volgende collectie. Alle shawls zijn gemaakt van 100% zijde of een mix van zijde, casmere en ‘modal blends’ (vezelstof).
De naam Shinerock London komt van de achternaam van Catherine (Shinerock) en past perfect bij het merk; stoere prints met zijdeglans. Ik werd meteen verliefd op een aantal exemplaren en ging uiteindelijk met een wolf om mijn nek naar huis.

shinerock-london

Wil jij je moeder, zus, vriendin, tante of oma op een originele manier verrassen met een tijdloos cadeau van goede kwaliteit? Koop dan een Shinerock London shawl in de webshop. Verzendkosten zijn 5 pond en dan ontvang je het pakketje binnen 3-5 werkdagen. Betalen doe je met credit card. Voor andere opties kan je contact opnemen met Catherine.
Met zo’n cadeau kan je absoluut aankomen: Catherine heeft oog voor detail en weet dat je niet op de verpakking moet bezuinigen. Het is een feestje op zich!

shinerock-the-chase

shinerock-gift-boxes

Nieuwe collectie & styling advies

Catherine werkt achter de schermen alweer aan de volgende collectie, die in juli uit komt. Daar zullen niet alleen zijden shawls met nieuwe prints in zitten, maar ook t-shirts en jurken. Ik volg Shinerock London op de voet via het blog, Twitter, Facebook en Instagram voor nieuws, styling tips en inspiratie.

Catherine draagt de Chase als t-shirt

Catherine draagt de Chase als t-shirt

Sabine de Witte