Travel

Slechte bevestiging

Het is zomer, dus is er geen ontkomen aan; barbecue. Niet mijn ding, ondanks dat het altijd erg gezellig is. Ik ben geen vleesliefhebber, laat staan van de specifieke bbq-smaak. Daarnaast ben ik altijd bang dat ik per ongeluk een stukje vlees eet wat niet volledig gaar is. Die angst blijkt vandaag gegrond, want sinds gisteravond voel ik me verschrikkelijk. En dat terwijl ik iedere hap zorgvuldig van alle kanten heb geïnspecteerd! Verder is er niemand ziek, dus domme pech.

Ik ben bang voor voedselvergiftiging, sinds ik dat in de eerste klas van de middelbare school voor het eerst kreeg. Samen met een vriendinnetje van toen gingen we haar oom en tante bezoeken in de grote stad Hilversum. Lekker gewinkeld, daar gegeten, maar eenmaal weer thuis was het al snel misse boel.

Een week lang ben ik vreselijk ziek geweest. Niets bleef binnen, de kilo’s vlogen er af. Toen ik weer naar school kon, zag ik er uit als een wandelend lijk. Tien kilo was ik kwijt, maar ik kon ze eigenlijk niet missen.

Ben ik niet!

Ben ik niet!

Hopelijk valt het deze keer mee. De hele dag ben ik flink aan het drinken, maar zelfs mijn normaal zo opbeurende thee, laat me vandaag in de steek. Het stomme is dat ik ook heel emotioneel ben als ik me zo ellendig voel, dus lekker lezen of muziek luisteren is er niet bij. Ik probeer wat te slapen, wat tv te kijken of te twitteren, wachtend tot lief weer thuis kom in een warm huis met een nog warmere slaapkamer.

Na 3 keer bbq’en in één weekend, heb ik het er helemaal mee gehad. Klaar voor dit jaar. Voor de rest is de zomer best leuk. Zo vanaf de bank..