Travel

So this is it

Wel een toepasselijke titel, een jaar na het overlijden van Michael Jackson. Daar zit je dan met je goede gedrag. De afgelopen vijf jaar in dozen te stoppen. Cd van jou, dvd van mij. De foto’s zijn al van de wand. Ons huis is steeds minder ons huis, net zoals wij al lang niet meer E. en S. samen waren.

We gaan verder als 2 individuen, weer op zoek naar ons eigen geluk. Geluk dat we bij elkaar niet meer konden vinden. Tussen het inpakken door vinden we grappige, leuke en speciale dingen. De anekdotes en grappige gebeurtenissen passeren de revu. Af en toe pijnlijke stiltes. Het valt niet mee om de afgelopen jaren in een doosje te stoppen. Bovendien valt er nog een hoop te regelen. Een eigen plek voor mij in Amsterdam bijvoorbeeld (weet je wat, mail!). Pas dan wordt het echt definitief, verdwijnen ook mijn laatste spullen uit het geliefde huisje.

This is it. Een sprookjesboek zonder happy end, maar met een boel fijne herinneringen en belangrijke levenslessen. Terwijl jullie buiten lekker van de zon genieten, pak ik nog even door. Wat kan je veel spullen verzamelen in vijf jaar!