Travel

Special Edition

Zet dat ergens op en ik ben (bij wijze van) bij voorbaat verkocht. Alsof het product dan unieker is, of bij geurtjes of make-up, het mij unieker zou maken. Onzin natuurlijk, want het is een ordinaire marketingtruc. Maar het werkt. Vandaag kwam ik er tijdens mijn dagelijkse interneturen weer eentje tegen. Zo vervelend dat je voor werkzaken het web afstruint en op zoiets stuit.

Een fashion queen ben ik niet, maar ik hou van mooi. Marc Jacobs mooi, hij is een grote favoriet. Als ode aan hem kocht ik dit jaar al een zonnebril van hem. Nu heeft hij zijn naam geleend aan een special edition van Moleskine (ter ere van de 25ste verjaardag van warenhuis Barney’s New York). Je weet wel, de kekke zwarte boekjes waar iedere een beetje toedoende schrijver of self made man mee rondloopt. Van kilometers afstand te herkennen.

Deze special edition is dus meteen op mijn kilometers lange wishlist gezet. Schrijven en fashion, al jaren een ijzersterke combi! Helaas verschepen ze niet naar NL en gaat mijn eigen tripje NY niet door, dus ik geloof dat ik maar iemand lief moet aan gaan kijken die er binnenkort wel te vinden is. Gegadigden?

Marc Jacobs Special Edition Moleskine

 

Sabine de Witte