Home sweet home tips

Stay-in Tips

In weekendtips vertel ik welke leuke dingen je kunt doen in Amsterdam en omgeving als je zin hebt om er op uit te trekken, maar ik kan me goed voorstellen dat je ook wel eens lekker thuis met een dekentje (of in je onesie) op de bank wil kruipen. Gewoon relaxen, even bijkomen, wat tijdschriften doorbladeren, films kijken of een seriemarathon houden. Opladen voor alles wat je de week daarop te wachten staat. En omdat het dit hele weekend al regenachtig en grijs is, een overzichtje van mijn ideale ingrediënten voor een luie zondag.

Om te kijken


Wolf of Wallstreet, de film is nog niet zo lang uit en er is nu al ontzettend veel over gepraat en geschreven. Naast alle kritieken, lof-uitingen, special effects en het briljante acteerwerk vind ik de film vooral gewoon heel vermakelijk. Zeker het kijken waard, ook een tweede (of derde) keer.

Om te lezen

Murakami-Logo-De-kleurloze
Op dit moment ben ik bezig in het nieuwe boek van Haruki Murakami, De kleurloze Tsukuru Tazaki en zijn pelgrimsjaren. Niets is zo fijn om met een kop thee op de bank weg te dromen in een andere wereld. En hoewel ik natuurlijk veel artikelen lees op mijn iPad en laptop, gaat niets boven het gevoel van een echt boek.

Om te luisteren


En mocht je toch niet stil kunnen zitten, dan is een luie zondag ook het perfecte moment voor een grote schoonmaak. Ruim je appartement op en sorteer je kledingkast. Schep orde in de chaos zodat je op maandagochtend weer vol energie aan een nieuwe week kunt beginnen. Met deze deuntjes wordt zelfs dat een feest!

Wat ga jij vandaag doen?

Sabine de Witte