Instagram

Follow Me!

Travel

Steps Inspiring Women

14/05/2015
Reading Time: 1 minute

steps-sabine

Je hebt het op social media wellicht al voorbij zien komen. Dinsdag mocht ik eindelijk delen dat ik in het Steps magazine sta als 1 van de 3 inspiring women. Een hele eer! Half maart was de fotoshoot, met fotograaf Paul Bellaart achter de lens. Ik heb wel meerdere fotoshoots gehad, maar deze keer ging het zo makkelijk en snel. En was het nog lastig om een foto te kiezen, ze waren allemaal goed. Stiekem ben ik heel erg trots dat ik als ‘inspiring women’ ben gevraagd hiervoor en anderen dus inspireer met wat ik doe. Hoe gaaf is dat? En hoe gek het eigenlijk voelt om daar een hele post aan te wijden, normaal gesproken ben ik daar niet zo van, maar dit bén ik. En het heeft me best een tijdje gekost voor ik daar trots op durfte te zijn.
Kleding en voorkomen is ontzettend belangrijk in mijn werk en soms ook best een uitdaging, want hoe zie je er classy uit met bikini voor een dagje jeepsafari als je ervoor nog aan het ontbijt zit in een 5-sterren hotel? Inmiddels ben ik er best handig in geworden en ik zal de komende tijd wat meer outfits delen en tips geven hoe je bij warm weer toch stijlvol voor de dag kan komen.

Als je Steps member bent heb je het magazine inmiddels in huis, anders kun je het halen bij de lokale Steps winkel of het interview online terug lezen. En zoek ook even naar de 2 andere reistips verstopt in het magazine.

Steps magazine reistip

Steps magazine travel tip

Steps magazine interview Sabine

Sabine de Witte

Reisjournalist at YourAmbassadrice
(Reis)Journalist en Content Creator. Voor altijd nieuwsgierig en op zoek naar de meest bijzondere plekken op het gebied van luxe reizen, lifestyle, gastronomie en design
Sabine de Witte

Instagram

Follow Me!