Travel

Steun het goede doel

Niet te missen waren de beelden in het nieuws na de aardbeving in Haïti. Hulp komt langzaam op gang en de omvang van de beving wordt nu pas duidelijk. Er zijn zelfs nog Nederlanders vermist! Er is te weinig schoon drinkwater, de hygiënische omstandigheden zijn slecht en de gebieden zijn slecht bereikbaar.

Tropicare is een actie gestart via Twitter en andere social media. Als je €10,00 doneert, ontvang je een MediKeeper USB stick waar je je persoonlijke medische gegevens op kunt bewaren, zodat je deze eenvoudig bij je kan dragen tijdens je reis. Waarom moet je iets terug krijgen voor je donatie? Tropicare is een instantie die zich bezighoudt met de voorbereiding en verzorging van reizigers. Tijdens een reis of vakantie gebeuren volgens de statistieken de meeste ongelukken en ook ziek worden gebeurt vaker in het buitenland.

Met jouw donatie kun je de slachtoffers van de aardbeving helpen, maar ook jezelf! Het volledige bedrag gaat naar Giro 555, meer informatie over de actie vindt je op: http://bit.ly/careplus

De actie van Tropicare/CarePlus heeft gisteren zelfs in het AD gestaan: