Travel

Sun

De winter begint bij een kop gloeiende Winterthee, de lente kondigt zichzelf aan met de geur van vers gemaaid gras, de geur van natte bladeren en de frisse wind is de aankondiging van de herfst. En de geur van de zomer? De mix van zonnebrand en het ultieme zomerluchtje Sun van Jill Sander.

Volgens mij heeft iedere vrouw die in haar kastje staan, want veilig de zon in zonder kans op witte vlekken en toch lekker ruiken wil iedereen op een mooie dag. Mijn hart maakt altijd weer een sprongetje als ik van mezelf de eerste keer het zomerluchtje op mag. Ondanks de paar heerlijk zonnige dagen in Spanje was er dit voorjaar weinig lentezon. De afgelopen dagen maken gelukkig veel goed en vanochtend mocht het eindelijk.

Het luchtje zelf is eigenlijk helemaal niet zo speciaal, maar in combinatie met een lekkere zonnebrandmelk, bodylotion of aftersun waan ik me bij iedere geurwalm op een zonnig strand met een cocktail en m’n voetjes in het verkoelende zeewater.

Vandaag is iets minder zonnig dan gister, maar met wat zomerse plaatjes op volume maximaal, slippertjes met vrolijk gelakte teennagels en een zonnebril die ik eigenlijk niet afzet, lijkt het toch een heerlijk zomerse dag. Always the Sun, hij schijnt dan misschien niet altijd, je kunt het zelf zo zonnig maken als je wilt. Enige nadeel van Sun… terwijl ik aan het werk ben, dwaal ik steeds weer af naar het strand en die Benetton-bikini die ik nog heel graag voor volgende week Barcelona wil scoren…

Ultieme zomergeur Sun van Jill Sander