Home sweet home

Sweet Cakes, Flow en jubeltenen

Vorige week ben ik naar WoonIdee 2009 geweest, en daarover zou ik nog een blogje doen. De beurs is helaas afgelopen, dus je kunt er niet meer naar toe, maar wie weet haal ik je over om volgend jaar wel te gaan.

WoonIdee 2009 had het thema ‘Groen’, zoals tegenwoordig alles dat thema draagt, zelfs de postzegels! (De volgende keer eis ik gewoon Bea’s!). Op de beurs was al het nieuws op het gebied van interieur, design, buiten en binnen te vinden. De hallen in de Jaarbeurs hadden thema’s als Luxury & Design, De Buitenkamer, LiveGreen etc. Bekende bladen, merken en ontwerpers werden er vertegenwoordigd, er was aandacht voor nieuw talent en er was een expositie. Bladen als Residence en Buitenleven hadden actieve stands, overal kon je interieur- en kleuradvies krijgen.

Heerlijk om daar alleen tussen al dat moois rond te zwerven. Een glimp op te vangen van Renee & Natas, want de Voedselbank werd gesteunt, Marc Overmars en Nicolette van Dam. Erik Kusters liep rond, en naar het schijnt heb ik Piet Boon gemist. Uiteraard was Steven van Manen aanwezig, maar die heb ik gelukkig weten te ontwijken.

Mijn wensenlijst is groter geworden, maar mijn nummer 1 (Urchin poef) blijft echt op stip staan, nu ik deze in het echt heb mogen aanschouwen. Ook de Stone Pillows staan op mijn lijst, en vriendlief vond ze ook leuk. De vernieuwde Garden Egg Chair vond ik ook erg geestig, en zoals jullie wellicht is opgevallen, vond ik de gewone ook al lekker zitten 😉 Wat mij het meest is bijgebleven, zijn de Sweet Cakes van Beerd van Stokkum zie: http://beerdvanstokkum.com Wellicht omdat mijn moeder deze vaak maakte als traktatie (‘kaboutercakejes’), roze en kitsch voor mij, stoer voor mijn broertje. Maar ik geloof dat ik wel een beetje verliefd ben op deze leuke multifunctionele ‘schalen’. Zo mag ik ze vast niet noemen, maar dat zijn het volgens mij het meest.

Verder heb ik een heerlijke tas vol bladen gescoord, kreeg een leuke tas van Buitenleven, heb de wereld aan foldertjes, kaartjes en ideeen mee genomen en heb me hier al even weer op weten te vergapen. Volgend jaar zeker weer, maar eerst in het najaar de Woonbeurs 2009. Dat event is het event voor woonfreaks, dus die ga ik zeker niet missen. Een hele impressie fotootjes:

Verder heb ik een heerlijk weekend gehad, rustig. We hadden een fijne ‘flow’. Wat wel lekker was, aangezien ik vanaf donderdag niet echt fit was. Gelukkig deed het zonnetje wonderen. Vrijdag geshopt, in zomerse sferen Mojito’s gedronken bij ex-buum. Zaterdag huisstijlpresentatie gehad, en onze ontworpen huisstijl werd erg gewaardeerd. ’s Avonds nog even weer naar D. Zondag lekker lui gedaan, terrashaard gespot (zie Flickr-foto’s) en een afspraak gemaakt voor zaterdag om hem te kopen, schoonouders op bezoek gehad, stukje wezen touren, lekker voor de buis gegeten (doen we anders nl nooit) en vervolgens ben ik tot 22.30u in de love seat in slaap gevallen. Beetje jammer weer. Dat was het weekend weer. Maar terugkomend op flow; dat is een leuk nieuw blad. Inmiddels zijn er 3 nummers uit van Flow Magazine, het eerste me-time magazine. De vormgeving en grafische beelden zijn prachtig en te downloaden, de verhalen inspirerend en motiverend. Je verdwijnt echt helemaal in het blad. Een aanrader, zeker als je wat me-time kunt gebruiken! Blader ‘m door op www.flowmagazine.nl

flow_cover

Deze week weinig bijzonders op het program, helaas wel 4 uur rijles ingepland :S. En de belastingmeneer komt de aangifte voor ons fixen, daar waag ik me dit jaar lekker niet aan. In de hoop dat we nog meer terug krijgen 😉 Volgens de berichten is het mooie weer ook op, dus dat scheelt weer. Ben deze week best druk met afstuderen. En met mijn jubbeltenen, die al maanden jeuken. Vandaag de huisarts eindelijk weten te overtuigen dat ik na 3 kuurtjes nu echt doorverwezen wil worden, dat is in ieder geval veel beter voor huid, sexleven en slaap. We wachten het af.

O ja, nog wel een leuk nieuwtje. Ik ga de eerste vrouwelijke blogger van iPhoned.nl worden!!! Bij het lezen op fora en blogs viel het me op dat het bijna allemaal mannen zijn, en ik wordt nog dagelijks verrast door de mogelijkheden van mijn apparaatje. Verdien er nog een beetje mee ook. Ga aan de bak, trein halen. Have a nice monday! Die kun je vanavond voor de buis weer heerlijk vergeten!

PS Het is toch geen toeval dat ik op de terugweg woensdag de VT Wonen scoorde, met op de voorpagina de Urchin? It’s a sign! 😉