Travel

Talent Scout: IkbenTessel en Gaby407

Talent Scout

Er loopt een hoop creatief talent op de aarde rond. Zelfs in ons eigen kikkerlandje. Regelmatig kom ik (creatief) talent tegen, en deze wil ik graag in de spotlights zetten. Dit keer 2 die zich goed uit de voeten weten te maken met teken- en schildermateriaal.

Gaby407

Gaby Zwaan ken ik via Twitter. Hij springt er met zijn tweets makkelijk bovenuit en zijn kunststijl spreekt me erg aan. Herkenbaar, origineel en opvallend. Gaby timmert al een aantal jaren als kunstenaar aan de weg en dat vergaat hem erg goed. Hij kreeg het voor elkaar om Lance Armstrong tijdens de Tour de France achterom te laten kijken naar zijn eigen portret op de straat, Doutzen Kroes heeft haar portret ontvangen en sinds kort heeft Gaby een expositie in New York. Ik was bij de opening en daar liepen meer dan 400 enthousiaste Gaby liefhebbers rond en waren veel van zijn werken al snel verkocht. Er was tv, de nodige modellen en ware kunstkenners. Ga zeker langs bij de Broadfoot & Broadfoot Gallery in SoHo, want z’n werken komen er prima tot hun recht!

IkbenTessel

Tessel Spreuwenberg is creatief brein, vormgever, kunstenaar, fotograaf en stylist. Alles freelance en in alles is ze goed. Ik werd verliefd op een t-shirt met uil (het verhaal achter mij en mijn uilenliefde volgt binnenkort… ik verzamel/spaar ze niet). Ze maakte voor mij een ander exemplaar en het leuke er aan is dat er van ieder shirt maar 1 exemplaar is. Niet op zoek naar een t-shirt maar naar een decorontwerp, foto reportage of bijzondere kleding? Bij IkBenTessel zit je goed!

*ik heb wat problemen met het uploaden van plaatjes, vandaar geen leuke foto’s, maar die volgen snel!*

Sabine de Witte