Travel

Talent Scout: Martine Haex – fotografie

sabine-martine
Door mijn reizen ontmoet ik veel inspirerende mensen, maar ook in mijn omgeving zitten een paar geboren talenten. De een doet een beetje z’n best om dat talent te verbergen, de ander is in middels op zijn of haar manier ‘ondekt’ of skills aan het verbeteren. Daarom leek het mij leuk om eens per maand deze mensen uit te lichten. Vandaag een spotlight op vriendin Martine Haex. Behalve dat ik haar goede smaak qua fashion, stijl en inrichting benijd, kan zij ook fantastisch overweg met een camera. Of het nou gaat om een Lomography Diana Mini, een spiegelreflex of Japans mini-cameraatje, alles wordt een plaatje.
Martine geeft de voorkeur aan digitaal, omdat je met een filmrolletje altijd weer verrast wordt wat je er ook alweer mee had gefotografeerd. Ook heeft ze een lichte voorkeur voor zwart-wit beeld. Martine reist veel, ver en vaak en schiet daar de prachtigste beelden. Aan mij de eer om een aantal rauwe en een aantal bewerkte foto’s van haar te delen.

Ze heeft geen eigen website maar je kunt haar volgen op Pinterest.

wachter

Stilleven

Scheepswrak

Strand

Australië

Woestijn

Sloppenwijk

Steegje

zandstorm

was

leeuwen

textielfabriek

scheepvaartsmuseum

Heb jij een fotografie talent waar je helemaal fan van bent? En wat vindt je van de foto’s van Martine?

Met veel geluk vergezelt Martine mij in augustus als fotografe op een heel bijzondere trip, dus al jullie feedback is welkom!

Sabine de Witte