Travel

10 minutes of fame

Het is geen landelijke tv (Het Gesprek ging net te vroeg failliet), maar op het grote internet heb ik vandaag mijn 10 minutes of fame gekregen. Zoals ik gister al blogde, was ik gevraagd voor het programma Goudhaantjes van Blueshots TV. Voor de zomerstop had ik de uitzending gezien van een bevriende Twitteraar die ik regelmatig tegenkwam op evenementen. Een programma waarin je in een kleine, huiselijke studio, ruim 10 minuten via een voice-over vragen op je afgevuurd krijgt, gerelateerd aan je werk, passie en ambitie. Best persoonlijke vragen…

Het filmpje is vanaf vandaag te bekijken. Net zo ‘gezond nerveus’ als bij de opnamen keek ik het terug. Het blijft raar om jezelf terug te zien en te horen. Ook grappig dat ik op sommige vragen nu anders zou antwoorden. Meteen na de uitzending bedacht ik me al dat ik van veel meer mensen inspiratie krijg, en het stukje over Staphorst had wel iets genuanceerder gemogen. Maar ik ben trots op het eindresultaat.

Voor de goede orde, ik ben gevraagd cq. voorgedragen om hier aan mee te doen. Dat,  het feit dat ik trots ben op wat ik het afgelopen jaar heb neergezet en hopelijk anderen motiveer om ook hun ambitie en passie te gaan volgen, hebben me doen besluiten om mee te doen. Ik had daar niet gestaan zonder de onvoorwaardelijke steun van mijn naaste omgeving, P. in het bijzonder.

Kijk, huiver en ik ben erg benieuwd wat je er van vindt! Kijken kan via dit linkje