Travel

Teveel om op te noemen

Soms heb je zoveel te vertellen dat je niet weet waar je moet beginnen. Nog meer schrijven over hoe heerlijk Parijs was, hoe lekker ik ben opgeladen daar en heb besloten dat ik daar binnen nu en 5 jaar heen ga om minstens een half jaar te wonen? De overweldigende felicitaties met het 1-jarig bestaan van Blanco Tekst en hoeveel indruk dat op me gemaakt heeft? Iedereen bedankt, dit jaar gaan we er nog harder tegenaan!

Dat je in Parijs Tatiana de Rosnay ontmoet (schrijfster van ‘Haar naam was Sarah‘) en ze je uitnodigt voor een kopje koffie op de verjaardag van je bedrijf? Ik had al gelezen dat al haar eerste boeken bij de uitgeverijen werden afgewezen, tot ze met Haar naam was Sarah kwam. Inmiddels is ze in Frankrijk, Engeland, de VS en Nederland een hele grote naam. Een inspirerend gesprek, een eer om haar te mogen ontmoeten en ik wacht in spanning het gesigneerde exemplaar van haar nieuwe boek ‘Kwetsbaar’ af. Toch bijzonder om een groot schrijftalent te ontmoeten, zeker als je zelf ambieert ooit een boek te gaan schrijven! Het is dat ik niet in toeval geloof, maar dit heeft zo moeten zijn.

Ik kan verder vertellen over de werking van paniek in een massa, zoals bij Love Parade, maar als een organisatie bijna 5x zoveel mensen als toegestaan is, binnen laat, wil ik daar geen eens woorden aan vuil maken. Het wordt in de doofpot gestopt, het festival wordt nooit meer gehouden en daarmee basta. Wat is de wereld soms ook heerlijk onvolwassen!

Tot half augustus staan er geen tripjes op het programma. Kan ik me mooi concentreren op de huizenjacht, zomer in Amsterdam, werk en alle andere dingen die op mijn pad komen. Nog meer verrassende of spontane ontmoetingen, leuke feestjes en genieten van de mooie dingen. Zo moet het leven ook zijn. Geniet!