Travel

The Fashion Lisst

Fashion walhalla
Afgelopen weekend was in de Amsterdam RAI een van de grootste Nederlandse fashion evenementen. De Rai zou een waar fashion walhalla zijn deze dagen, waar alle bekende merken tegen zachtere prijsjes te scoren waren. Alle Nederlandse fashionista’s, bloggers en modemagazines waren al dagen in rep en roer, was overal te lezen. Zaterdag stond er zelfs een rij, en als je dat zo hoorde waren de Dwaze dagen van de Bijenkorf er niets bij!

Score
De entreekaartjes ‘scoorde’ ik al voor niets, ik won ze bij Lovestohave, een website over mode, lifestyle en beauty met humor en een knipoog. Verder ging ik vooral heen om al die modeminnende fashionista’s die helemaal op hol slaan vanwege dat ene jasje, shawltje, tasje wat nu eindelijk binnen hun budget past, te aanschouwen. Ik vind mode leuk, maar zal niet voor een H&M gaan liggen als de designercollectie net in de winkel ligt. Volgens mij is het voor niemand, behalve de celebs die de helft in hun schoot geworpen krijgen en een dikke portemonnee hebben, mogelijk om met alle trends mee te doen. Er altijd volgens de laatste mode bij lopen, is een mooie verhulling voor het ontbreken van een eigen stijl.

Fashion min
Mijn missie was beschaafd; een leuke zonnebril. Helaas bleek de zonnebrillenkraam afgehaakt, deze was helemaal niet op komen dagen! Zondagmiddag bleek niet de beste tijd om heen te gaan, want van de echte fashionliefhebbers was geen spoor (meer) te bekennen. De Zwarte Markt in Beverwijk heeft volgens mij een spannender aanbod en is overzichtelijker dan de overgehypte circus in de Rai. Dat bekende bladen en merken hier aan mee werkten, verbaasde me oprecht. Die willen juist zo graag van het polder imago af en dan werken ze mee aan zo’n Hollands smakeloos event. Schrap mij maar van The Fashion Lisst.

Amsterdam Rai The Fashion Lisst

Hollands glamour bij the fashion lisst

Sabine de Witte