Instagram

Follow Me!

Travel

The Great Gatsby Soundtrack

02/05/2013
Reading Time: 1 minute

Yes, eindelijk is het aftellen voor de film The Great Gatsby begonnen. De voorpret is al even aan de gang, sinds er 2 weken geleden al een aantal nummers van de soundtrack online te vinden waren. Deze staan bij mij op repeat en de pre-order voor het hele album is binnnen. 7 Mei is deze in iTunes verkrijgbaar, ik kan niet wachten. Mijn favoriet? Lastige keuze, maar Florence + The Machine met Over The Love raakt mij iedere keer weer.

http://youtu.be/fSPOCVjla_4

Sabine de Witte

Reisjournalist at YourAmbassadrice
(Reis)Journalist en Content Creator. Voor altijd nieuwsgierig en op zoek naar de meest bijzondere plekken op het gebied van luxe reizen, lifestyle, gastronomie en design
Sabine de Witte

Instagram

Follow Me!