Hotspots

The Harbour Club Ibiza

Het is alweer 2 jaar geleden sinds ik op Ibiza was. Niet om te feesten, maar voor een echte vakantie. Lekker offline, genieten van de zon, zee, strand, vrienden en de luxe villa. Het eiland rondrijden, de mooie onbekendere strandjes in het noorden ontdekken, voor € 12 heerlijke entrecote eten, een middag champagne drinken en sushi eten bij Blue Marlin, luieren bij El Chiringuito, een massage op het strand krijgen en alleen je strandbed afkomen voor eten en drinken. Het strandleven op Ibiza wordt nu nog leuker, met de opening van The Harbour Club op Ibiza!

Ibiza’s nieuwste hotspot

Vorige week donderdag openden de deuren voor het eerst. The Harbour Club Ibiza ligt op Talamanca Beach, aan het zandstrand en zee. Op 15 minuutjes lopen vanaf Ibiza stad en in de buurt populaire clubs als Pacha. Met alweer de 4e vestiging van de succesvolle formule, weet The Harbour Club definitief een plekje op de hospitality kaart te vestigen. The Harbour Club staat voor verse vis, fruits de mer en natuurlijk de beste kwaliteit Black Angus. Een perfecte plek voor een aperitief na een dagje zonnen, uitgebreide lunch of diner. Net als in Amsterdam is er natuurlijk eigen parkeergelegenheid. Het interieur is voorzien van een neon-art tintje door kunstenaar Selwyn Senatori.

the-harbour-club-ibiza

[adsense]

Harbour Club Ibiza

Het hoogseizoen op Ibiza is in volle gang en het eiland is nog steeds ontzettend populair. Een nieuwe hotspot trekt meteen veel bekijks, dus wil je The Harbour Club Ibiza ontdekken, is het verstandig om een plek te reserveren. Bel om een plekje te bemachtigen +34 971 19 33 80. Ook de rest van het jaar kun je hier terecht, The Harbour Club Ibiza is het hele jaar door, 7 dagen per week, geopend. Ik krijg weer helemaal de kriebels, zin in Ibiza!

harbour-ibiza

[google-maps width=500 height=375]

Sabine de Witte