Travel

The Perfect Knitwear

Het is herfst, de bladeren krijgen de prachtigste kleuren en de herfstzon is heerlijk tussen de buien door. Sommigen proberen het zo lang mogelijk uit te stellen en lopen nog in dunne panty, mini-rok en ballerina’s, ik heb allang mijn wintergarderobe alweer uit de kast getrokken. Als koukleum is voor mij de keus ‘mooi en hip’ versus ‘comfortabel en warm’ een hele makkelijke; de laatste. Toch is het ook wel fijn om een beetje mode-bewust rond te paraderen.

Grote fan ben ik daarom van de Knitwear collectie van de WE. Een beetje meer sophisticated en betere kwaliteit dan de fabrieksbreisels van de H&M en vooral de groene kleur is mijn winterfavoriet. Goed te combineren met wit, zwart, grijs en bruin, precies waar mijn kast vol mee ligt. Overigens doet blauw het de laatste tijd ook erg goed bij mij, mijn handjes hoeven ook geen kou te lijden dankzij de blauwe leren handschoenen die ik ook bij de WE scoorde.

Mocht je je winterjas toch liever nog even laten hangen maar ook geen kou willen lijden? Ik ben fan van de poncho! Ik heb de Sancho van Dalique, in grijs en bruin, van wol en cashmere. Een heerlijke combinatie die je netjes over een jasje kan dragen of juist casual met boyfriend jeans en stoere laarzen.

 

WE, perfect knitwear, fashion

 

Sabine de Witte