amsterdam design

The Social Room

aan het werk in the social room

Connect & inspire

Dit is het eerste report wat ik schrijf vanaf een heus eigen bureau in een echt grote mensen kantoor. Na een weekend flink kwaad maken, is het zo goed als af. Op een lampje hier en daar na, maar er kan gewerkt, ‘ge-connect’ en geïnspireerd worden. Het is even wennen aan de omgevingsgeluiden, de ruimte, het licht en vooral het idee dat ik hier kan zitten wanneer ik wil. Geen openingstijden waaraan ik me moet houden, maar een werkplek waar ik ook tijdens een nachtelijke inspiratiesessie terecht kan. Niet een kantoor-kantoor, maar plek voor anderen om te komen werken, mits je ons kan connecten en inspireren.

Met gepaste trots presenteer ik…

The Social Room. Via Instagram, Twitter en Facebook heb je al wat kleine stukjes kunnen zien, maar nu is het echt ingericht, functioneel en presenteer-klaar. Met gepaste trots neem ik je graag mee op een rondleiding door The Social Room:

Ik ben benieuwd wat je er van vindt!

Flashbacks

Tijdens het inrichten kwam mijn ‘vroegere’ hobby, bezig zijn met interieur, weer flink naar boven. Met vriendinnetje Martine, projectinrichtster, maakte ik al mooie plannen. en op Pinterest werk ik nu aan een heuse wishlist. Variërend van functioneel (een nieuwe intercom), naar gewoon mooi (Muuto houten lamp). Ik ben erg blij met mijn nieuwe werkplek en hoewel ik het eerst best eng vond, geeft het nu een bepaalde rust. Vrijdag bestaat Blanco Tekst 3 jaar, ik zie me nog zitten bij de KVK. Toen had ik niet durven dromen van een eigen kantoor, nu is het waarheid. Daar ga ik tijdens mijn persreis naar Praag zeker op toosten. Om daarna de hele zomer vanuit een nieuwe plek aan de slag te gaan, er flink tegen aan!

PS Tijdens het opknappen miste ik mijn opa erg, hij heeft mijn appartement in Amsterdam helaas nooit gezien en vond mijn vorige huis altijd ‘knieftig’ (knus/gezellig). Hij had dit vast ook geweldig gevonden.

[google-maps width=500 height=375]

Sabine de Witte