Travel

Think before you write

Of het komt door mijn passie voor schrijven, geen idee. Maar ik ben gek op mooie pennen. Terwijl ik het meeste toch echt neertik op mijn laptop, kan ik uren rondkijken naar vulpennen, ballpoints of fijnschrijvers. Ik heb een prachtige vulpen, waar ik graag handtekeningen mee zet of notities mee maak. Als ik snel dingen wil opschrijven, pak ik daar een andere favoriete pen voor. Nooit zal ik een willekeurige pen pakken. Hij moet er mooi uitzien en fijn in de hand liggen.

Mijn vulpen smeekt om een mooie houder, nu zit hij in een veel te volle etui. Dus ik ging surfen op het grote interwebs. Al gauw kwam ik op de prachtige pennencollectie van Kaweco. Erg groot bij onze naaste buren en inmiddels groeiend aan populariteit in Nederland. Waterman is gewaarschuwd!

Kaweco pennen

Tijdens mijn zoektocht naar etui en, alleen een vulpen staat zo karig, mooie fijnschrijver, kwam ik de volgende site tegen. Een biologisch afbreekbare pen, gemaakt van planten en windenergie. En hij ziet er nog leuk uit! Nu weet ik dus helemaal niet meer wat ik wil. Een bij m’n portemonnee passende pennenetui, pennenset van Kaweco of nog een stel biologisch afbreekbare verantwoorde pennen in mijn gerecyclede HEMA-etui…

Think before you write!

PS Naast een mooie pen wil ik ook graag een oude typemachine in mijn verzameling. Heb je nog een oude, liefst werkende in je verzameling? Laat het me weten!

Sabine de Witte