design

Travel in style

Mijn laptop(tas) en ik zijn onafscheidelijk. Daarin zit mijn hele hebben en houden voor dagelijks gebruikt. Het is dus niet een saaie tas waar alleen en laptop in kan, er is genoeg ruimte voor brillenkokers, toilettasjes, Moleskine en ik heb zelfs nog een heuse etui. Maar deze tas is na iedere 3 maanden aan vervanging toe. Te zwaar beladen, intens gebruik, maar weinig betaalbare tassen lijken daar tegen bestand.

Ik heb besloten om op jacht te gaan naar een duurdere tas, van beter leer. Maar die missie lijkt nog niet de makkelijkste. Want er moet meer dan een laptop in kunnen. Liefst een toilettas zelfs, vanwege mijn ‘zwervende’ bestaan. En hij moet mooi zijn. Zeker als ik er wat langer mee moet doen vanwege de investering.

Een van de genomineerden: de Travelteq. Ik ben nog aan het twijfelen omdat ik bij geen enkel model het tussenstuk heel mooi vind, maar de tas zelf is ideaal. Net als de website trouwens! Nog meer heugelijk nieuws: ze zijn bezig met een ipad case en een trolley! *weer wat bijschrijft op verlanglijstje*

Travelteq laptoptassenTravelteq tas indeling

Sabine de Witte