Reistips Travel

Traveltip: GeniusFlight

Makkelijk een spontaan weekendje weg of tripje boeken op basis van je budget, dat is op het grote wereldwijde web een uitdaging. Dat zagen ook de oprichters van GeniusFlight, en samen met SkyScanner springen ze in het grote gat.

GeniusFlight

GeniusFlight

Vandaag is GeniusFlight gelanceerd; de eerste zoekmachine waarin je vliegtickets op op budget kunt kiezen, in plaats van eerst een bestemming uit te moeten zoeken. Zo’n 1000 actuele vliegtarieven worden i.s.m. SkyScanner gegenereerd en zo kan Geniusflight.com in no time alle voor jou bereikbare bestemmingen tonen.
Deze nieuwe manier van zoeken is meteen inspiratie, want wellicht dat je dat je voor je budget weer terecht zou komen in dichtbij gelegen steden, maar kun je nu voor jouw budget zelfs naar Istanbul, Marrakech of Moskou. Ik heb vandaag al even gespeeld en in theorie had ik vrijdag voor € 100 naar Londen of Liverpool kunnen vliegen. Hoe fijn is dit?!

GeniusHotel

Behalve vluchten zoeken met GeniusFlight kun je ook hotels zoeken in GeniusHotels. Daarvoor is GeniusTravel een samenwerking met Booking.com aangegaan, waardoor je dagelijks een actueel aanbod hebt en eenvoudig kunt zoeken op prijs. Extra leuk; deze vernieuwende manier van zoeken is een Nederlands initiatief!

Oh GeniusTravel, dit maakt het zoeken zoveel makkelijker en minder tijdrovend! Genius… (En een uil in je logo, is natuurlijk extra punten! ;-))

GeniusFlight-logo

Wat vindt jij, handig om te zoeken op prijs of blijf je liever zoeken op bestemming?

Sabine de Witte