Instagram

Follow Me!

Travel

Travelwish: Freunde von Freunden

09/03/2014
Reading Time: 1 minute

Zelf ben ik net terug uit Berlijn, maar voor wie nog wil gaan heb ik hier een super leuke tip. Het online magazine Freunde von Freunden heeft namelijk samen met het Zwitserse Vitra een appartement ingericht in het van de Duitse hoofdstad. Behalve dat het appartement een prachtige bezienswaardigheid is (ingericht door allerlei hippe partners van het magazine), kun je het ook huren voor evenementen of om er een tijdje te verblijven. Wauw! Een echt must-visit, als je het mij vraagt.

fvf-appartment

fvf-appartement

freunde-von-freunden-appartment

freundevonfreunden-appartement

Meer informatie over het appartement vind je hier.

Sabine de Witte

Reisjournalist at YourAmbassadrice
(Reis)Journalist en Content Creator. Voor altijd nieuwsgierig en op zoek naar de meest bijzondere plekken op het gebied van luxe reizen, lifestyle, gastronomie en design
Sabine de Witte

Instagram

Follow Me!