Instagram

Follow Me!

travelwish

Travelwish: Grand Tours

25/01/2015
Reading Time: 1 minute

Ik heb de afgelopen jaren al een aantal keer een cruise meegemaakt en moet eerlijk toegeven dat ik iedere keer aangenaam verrast was. Toen ik op deze Grand Tours stuitte wist ik dus ook meteen dat dit een plekje op mijn travelwishlist verdiende.

grand tours cruises

Grand Tours

Het idee van de Grand Tours van MSC Cruises is dat je twee, drie of vier routes combineert tot één onvergetelijke reis aan boord van verschillende schepen. Een extra lange cruisevakantie dus, met genoeg tijd om alle parels van Noord–Europa of het Middellandse Zee gebied te ontdekken. Het wordt je zo makkelijk mogelijk gemaakt, want er wordt gezorgd voor transfers tussen de schepen en bagage afhandeling voor een naadloze overstap naar het volgende schip. En natuurlijk kun je aan boord van de schepen genieten van luxueuze diners, het spectaculaire entertainment en de andere verwennerij die bij dit soort vakanties horen. Ook handig als je zo lang onderweg bent: elk MSC Grand Tour pakket bevat korting op de wasserette. En als de eindhaven meer dan één keer wordt bezocht, ontvang je als gast een gratis excursie. Yes!

MF_bar_pza san giorgio_01_tcm22-6323

MF_aurea spa_relax_01_tcm22-6321

Sabine de Witte

Reisjournalist at YourAmbassadrice
(Reis)Journalist en Content Creator. Voor altijd nieuwsgierig en op zoek naar de meest bijzondere plekken op het gebied van luxe reizen, lifestyle, gastronomie en design
Sabine de Witte

Instagram

Follow Me!